Food Blog Awards 2017!

Knijp mij even? Staat er ineens op papier beschreven dat Oh My Pie! is genomineerd voor de Food Blog Awards van 2017! Niet voor één maar liefst vier categorieën. Aangezien ik dol ben op kwartetten past dit helemaal in mijn straatje!

Op woensdag 27 september worden voor de tweede keer de Food Blog Awards uitgereikt. Dit waanzinnige event wordt gepresenteerd door tv-kok Sandra Ysbrandy.

Oh My Pie! is genomineerd in de categorieën:

Het gaat nu om de eerste stemronde, hierna blijven er vijf finalisten over blijven met de meeste stemmen. Dan volgt er een laatste stemronde waar de uiteindelijke winnaars van de Food Blog Awards 2017 uit voort zullen komen! Het stemmen is vandaag gestart en kan t/m zondag 10 september 2017! Maandag 11 september 2017 worden de finalisten voor de laatste stemronde bekend gemaakt.

Dus Deel, Like en stem op Oh My Pie!

Hoe stem je?

Klik op de bovenstaande links om meteen naar de stempagina’s te gaan, waar ik voor ben genomineerd. Op de stempagina klik je op het Oh My Pie logo. Vul onderin de pagina je gegevens in en bevestig je keuze!

Dubbel Feest!?

Oh My Pie! maak ik niet alleen, we maken het met elkaar! Om de vreugde te delen kan ik het niet laten om een winactie te delen.

Uit de vele likes loot ik een winnaar die een boek zal ontvangen. Net als de Food Blog Awards loot ik 1 winnaar die daar bovenop….. een heerlijke “Oh My Pie! Taart” mag uitzoeken die ik voor jou persoonlijk zal maken!

Wat moet je doen? Stem op Oh My Pie!, reageer onder dit bericht, op Facebook OF Instagram. Delen zou leuk zijn!

Op zaterdag 9 september maak ik de winnaars bekend!

Hou de site in de gaten, maar nieuws volgt!