Culinesse, het culinaire muziekfestival waarbij muziek, gezelligheid én smaakvol eten samenkomen. Van 23 t/m 25 augustus 2018 vindt de achtste editie plaats. Op het strand aan de Zevenhuizerplas kun je genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, optredens van bekende artiesten (kleine greep: Blof, Kensington, Danny Vera, Candy Dulfer) en tal van andere activiteiten.

Big Green Egg x CuliNESSE

Tijdens alle drie de dagen geven koks van Big Green Egg een masterclass in het Kooktheater. Hidde de Brabander, Ralph de Kok en Michel Lambermon geven allemaal één masterclass, waar je kan proeven wat de koks hebben bereid. Zo neemt Hidde je mee in de wereld van Patisserie, laat Ralph alle BBQ Classics zien en bereidt Michel de beste zalm en groente voor.

Wat kun je winnen?

Aangezien dit festival helemaal in mijn straatje past én ik jou als trouwe lezer graag een keer in het zonnetje zet kun jij kans maken op 2 gratis toegangskaarten voor CuliNESSE + de masterclass van Hidde den Brabander van de Big Green Egg!

Yes je leest het goed! Je kunt niet alleen tickets winnen voor het muziekfestival maar je krijgt er ook kaartjes bij voor een masterclass van Hidde den Brabander.

Wanneer en wat:

23 augustus – Masterclass Patisserie met Hidde den Brabander

Waar:

Kooktheater

Tijd:

21.00u

Wat moet je doen?

Vertel onder dit bericht of de Facebookpost wie jij mee zou willen nemen en waarom. Maandagavond 20 augustus maak ik 3x 2 winnaars bekend! Succes!