OH MY PIE! Favoriet: Wartmann keukenmixer!

LoadingRecept opslaan

Het liefste sta ik uren in de keuken om de lekkerste glutenvrije taarten, koekjes, cakes of broden te maken. De Wartmann keukenmixer is hierbij mijn rechterhand. De afgelopen jaren heb ik heel wat keukenmachines geprobeerd. Niets zo frustrerend om te werken met een keukenmachine die niet fijn functioneert of na een paar maanden  de eerste gebreken laat zien. Been there, done that. In mijn zoektocht naar een fijne keukenmixer kwam ik deze Wartmann keukenmixer tegen. Ik durfde bijna niet te geloven dat deze mixer  mijn beste vriend zou zijn en blijven. Ondertussen kan ik bijna niet meer zonder deze krachtpatser in de keuken. Doordat ik zoveel mailtjes en vragen krijg over de keukenmixer die ik graag gebruik in de keuken, deel ik hier mijn ervaringen én kennis!

Met deze krachtpatser in de keuken zet je zonder gepruts de mooiste creaties op tafel!

In het verleden heb ik heel vaak te maken gehad met een miskoop. Totdat uiteindelijk mijn bak hobby uit de hand liep en  ik alle keukenmixers wilde uitproberen op zoek naar degene waar ik mij happy bij zou voelen. Ik ging op bezoek bij de mensen van Wartmann, een fijn familiebedrijf waarbij kwaliteit, kennis en duurzaamheid belangrijke kernwaarden zijn. Het enthousiasme en de passie waarmee zij over de producten praten en hun kennis delen is overweldigend en daar gaat mijn glutenvrije bakkershart sneller van kloppen. Zoals Wartmann zelf zegt:

“Wij geloven dat op hoog niveau thuis koken- op een toegankelijke manier, bereikbaar moet zijn voor iedereen. Onze producten zijn geïnspireerd op hoe het er in een professionele keuken aan toe gaat. Of u nu een beginnend kok bent, een professionele chef of gewoon heerlijk thuis aan de slag wilt, Wartmann® is er voor iedere kok, van elk niveau!”

De Wartmann keukenmixer heb ik op alle mogelijke manieren getest!

De keukenmachine die ik echt moest proberen is ondertussen mijn grootste vriend. Achter de schermen heb ik werkelijk alles uit de kast getrokken om deze Wartmann keukenmixer te testen. Van fijn koekjesdeeg, slagroom, kokosslagroom, cheescecakebeslag, glutenvrije broodjes, glutenvrije cakes, maar ook soezenbeslag en zelfs ijs. 

De krachtige motor heeft zoveel power dat een stevig glutenvrij deeg zo gemaakt is, een luchtig cakebeslag moeiteloos in de bakvorm zal verdwijnen en dat slagroomkloppen appeltje-eitje is. Het lage geluidsniveau en het efficiënte koelsysteem zijn voor mij echt heilig. Wanneer je deze held in de keuken hebt, wil je niets anders meer!

De speciale anti-slip voetjes bieden een verdere stabiele ondersteuning. Met de ingebouwde timer kunt u de vereiste verwerkingstijd instellen. Een digitaal beeldscherm toont de resterende verwerkingstijd of de daadwerkelijke verwerkingstijd als de timer niet is ingesteld, echt ideaal.

De Wartmann keukenmixer heeft acht verschillende snelheidsinstellingen en een pulsfunctie. Een lichtbalk geeft de actuele snelheid weer. De extra grote roestvrij stalen, geborstelde mengkom heeft een inhoud van 4.8 liter en word geleverd met een transparant spatscherm. Zo blijven de keuken én het plafond vrij van spetters. Dit spatscherm kun je makkelijk schoonmaken in de vaatwasser, nog een pluspunt.

Fotografie: Eefsfood

Als ambassadeur van de Wartmann keukenmixer wil ik jullie graag inspireren en meenemen in mijn avontuur met de keukenmixer. 

Doordat ik zo vaak hoor en zie dat mensen tegen dezelfde struggle aan lopen bij het uitzoeken van een keukenmixer deel ik vanaf nu ook mijn kennis en ervaring op dit gebied over deze keukenmixer doordat ik hier zo enthousiast over ben. De Wartmann keukenmix zal ik dan ook meenemen naar de Masterclasses die ik geef en ook kun je alle vragen over deze machine aan mij stellen.  De Wartmann keukenmixer kun je vanaf vandaag terugvinden in mijn webshop, hoe tof is dat! Iedere Wartmann® keukenmixer word geleverd met een deeghaak, een klopper en een garde. Allen gemaakt van duurzaam roestvrijstaal. Een vleesmolen, een 3 delige pastamakerset, een groentensnijder en een glazen mengkom zijn optioneel verkrijgbaar. De Wartmann® keukenmachine is leverbaar in mat zwart en mat wit.

Wanneer je de Wartmann keukenmixer hebt besteld via mijn website wordt deze met zorg verzonden en heb je twee jaar garantie. Daarnaast kun je altijd jouw vragen stellen aan mij wanneer je tegen problemen aanloopt of wanneer je niet weet hoe je iets voor elkaar krijgt. Als Wartmann keukenmixer expert help ik jou graag op weg!

Productinformatie:

 • Gegoten aluminium behuizing
 • Planetaire mengbeweging
 • Volledig metalen versnellingsbak
 • Laag geluidsniveau
 • Efficiënte koeling
 • Snelheidsindicatielampje
 • Timer, kan worden ingesteld tot 30 minuten
 • 8 verschillende snelheidsinstellingen
 • Krachtige motor van 1000 watt

Inbegrepen zijn:

 • Grote roestvrij stalen mengkom 4.8 liter
 • Transparant spatscherm met vulopening
 • Deeghaak, klopper en garde van rvs

Optionele accessoires:

 • Glazenkom
 • Vleesmolen/worstmaker
 • Groenten snijder
 • 3 delige pastamaker set

Bestel jouw eigen Wartmann keukenmixer HIER!

2 comments
 1. Hoi Marike,
  Hoe duur is het als je een groenten snijset erbij wil kopen en is het ook mogelijk om eventueel noten met de keuken mixer klein te krijgen?

  1. Ik wil dat ook graag weten over de Wartmann machine . Wat kost een groente set en kan er ook noten en dadels fijn mee maken?
   Groet Inge
   Verder volg ik je. Leuke recepten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts