Het is lente en daar horen ook verfrissende recepten bij! Lenna Omrani en Marike van Oh My Pie! hebben de handen ineen geslagen om een GE-WEL-DIG E-book te maken boordevol glutenvrije en vegan recepten. Van cinnamonrolls, baked cheesecake, chocolade paasei truffels (yes, je leest het goed!), carrot cake pancakes, sloffentaart met mango, lente quiche tot de lekkerste appeltaart wafels! We hebben vol passie aan dit E-book gewerkt en wauw wat zijn we trots op het resultaat!

Alle recepten zijn glutenvrij, vegan, lactosevrij, melkvrij en gemaakt zonder geraffineerde suikers. De ingrediënten kun je gewoon in de supermarkt kopen, dus je kan meteen aan de slag. Hoe fijn is dat?

Wat kun je verwachten:

  • 20 unieke recepten
  • Glutenvrij, vegan, melkvrij, lactosevrij, tarwevrij én gemaakt zonder geraffineerde suikers
  • Prachtige recept foto’s en uitleg stap voor stap hoe je het beste resultaat kan krijgen.
  • De recepten zijn makkelijk om te maken
  • Het E-book kun je downloaden en eventueel zelf uitprinten
E-book thema lente Lenna Omrani X Oh My Pie!

Lenna Omrani de expert op het gebied van vegan koken en bakken

Het leuke aan de recepten, is dat ze niet alleen glutenvrij maar ook vegan zijn. Ik en Lenna hebben onze expertises ingezet om een E-book te maken. Lenna Omrani staat ook wel bekend om haar makkelijke plantaardige recepten. Zij inspireert dagelijks duizenden mensen wereldwijd op Instagram. In september lanceert zij haar eerste kookboek: Every Day Vegan. Een dame om in de gaten te houden, haar recepten zijn namelijk fantastisch! Des te leuker dat we samen een tweede project hebben opgezet, mijn expertise op het gebied van glutenvrij bakken en de expertise van Lenna op het gebied van vegan bakken en koken. De recepten hebben we gebundeld en we kunnen dan ook zeggen dat we trots zijn op het resultaat! Ik beloof je, wanneer je het E-book ontvangt weet je gewoon niet waar je moet beginnen, het ziet er allemaal geweldig lekker uit!

E-book thema lente Lenna Omrani X Oh My Pie!
E-book thema lente Lenna Omrani X Oh My Pie!
E-book thema lente Lenna Omrani X Oh My Pie!
E-book thema lente Lenna Omrani X Oh My Pie!
E-book thema lente Lenna Omrani X Oh My Pie!
E-book thema lente Lenna Omrani X Oh My Pie!