
Glutenvrije pasta pesto maken
Vandaag deel ik mijn lievelingsrecept, de Oh My Pasta special! We maken de glutenvrije pasta pesto iedere week, omdat we er thuis dol op zijn én omdat het gerecht binnen 15 minuten op tafel staat. Heel erg fijn wanneer je weinig tijd hebt om lang in de keuken te staan maar wanneer je toch graag lekker en voedzaam eet. Wanneer we pasta overhouden bewaren we dat voor een ander moment. Zo is Vera dol op de leftovers die je prima de volgende dag nog kan eten. Bak de pasta even in een pan en de pasta is weer net zo lekker als toen het net was gemaakt. Voor de saus heb ik geroosterde pijnboompitjes gecombineerd met een beetje Parmezaan, avocado en (kort) gekookte doperwtjes. Ik beloof je dit is zó ontzettend lekker, dit wil je iedere dag!
Meer glutenvrije hartige recepten
Naast heel veel taart, ontbijtaartjes, koeken, cakes en broden staan er ook aardig wat hartige recepten op de website. Zoals deze heerlijke plaattaart, zoete aardappel pizza, kaas-uienbroodjes, hartige taart én de burrata salade. Leef je uit en geniet!

#ohmypie
Ga je deze pasta pesto maken? Laat even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Heb je een foto? Post deze op mijn Facebook of Instagram. Vergeet mij niet te taggen of de hashtag #ohmypie te gebruiken. Bewaar deze foto ook op een van jouw Pinterest borden.
Ben je op zoek naar meer inspiratie?
Bestel mijn boeken Oh My Pie! of ‘Bakken zonder Tarwe‘!
Wil je de recepten bewaren op Pinterest? Bewaar dan deze foto op jouw Pinterestbord zodat je de recepten makkelijk terug kan vinden.
