Home

OH MY PIE! Masterclass 15 februari 2020

OH MY PIE! Masterclass 15 februari 2020

Vanwege het grote succes van de Masterclassses heb ik weer een datum ingepland! De glutenvrije OH MY PIE! Masterclass staat gepland op zaterdag 15 februari bij Het Nut in Beesd. Wil jij ook leren hoe je voedzaam, smaakvol én kleurrijk kan ontbijten met taart? Heb je...

Koolhydraatarme Taai taai én glutenvrij!

Koolhydraatarme Taai taai én glutenvrij!

Glutenvrije taai taai, dat is iets wat ik deze dagen het liefste maak. Naast kruidnootjes en Oud-Hollandse pepernoten natuurlijk. 😉 Mijn mailbox stroomde vol met de vraag of ik naast glutenvrij ook een koolhydraatarme versie op de site had staan. Helaas, maar daar...

Glutenvrije speculaasbrokken, krokant en zo lekker!

Glutenvrije speculaasbrokken, krokant en zo lekker!

Krokante glutenvrije speculaasbrokken, wat zijn deze koeken toch lekker! Eerder maakte ik al een heerlijk recept hiervoor maar deze heb ik naar een next level gebracht. Spontaan, een bakidee in de keuken wat uitliep op een succeservaring. Of de Sint nou in het land is...

Variatierecept: Glutenvrije speculaas muffins!

Variatierecept: Glutenvrije speculaas muffins!

Speculaasmuffins! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Ik ging aan de slag in de keuken met de Oh My Pie! muffinbakmix die ik maakte in samenwerking met Leev. Dit keer vulde ik ze niet met chocolade maar met speculaasbrokken die ik nog had liggen. Eén groot feest...

Koolhydraatarme MonChou taart met speculaas

Koolhydraatarme MonChou taart met speculaas

De MonChou taart met aardbeien en witte chocolade rasp is één van mijn favorieten.  Speciaal voor de feestdagen maakte Anne er nog een lekkere speculaas Monchou taart variant van. De koolhydraatarme seculaas MonChou taart heeft een crunchy bodem van gemengde noten. De...

Speculaasbrokken cheesecake, glutenvrij en lactosevrij!

Speculaasbrokken cheesecake, glutenvrij en lactosevrij!

Wat ben ik toch dol op cheescake. Toen ik afgelopen week mijn speculaasbrokken spontaan combineerde met de Oh My Pie! cheescakebakmix wist ik het zeker. Deze combinatie is een hit! Nog heel even en dan is het alweer 5 december. Des te groter de reden om het recept...

Glutenvrije kaas en rozijnenbroodjes!

Glutenvrije kaas en rozijnenbroodjes!

Rozijnenbollen met oude kaas, daar was ik vroeger dol op. Nog leuker om deze combinatie eens zelf te maken in één creatie! Voedzame luchtige broodjes waar je op elk moment van de dag van kan genieten. Zowel met als zonder beleg. Melissa maakte het recept voor ons en...

Glutenvrije Oud-Hollandse pepernoten

Glutenvrije Oud-Hollandse pepernoten

Echte glutenvrije Oud-Hollandse pepernoten, wat heb ik die gemist! Je maakt ze in een handomdraai en wat zijn ze lekker! Pepernoten worden vaak verward met kruidnoten. Het is appels met peren vergelijken, vind ik zelf. 😉 De smaak van pepernoten doet het meeste denken...

Glutenvrije speculaascake om van te smullen!

Glutenvrije speculaascake om van te smullen!

Speculaas kan altijd, maar vooral in de wintermaanden is dit goedje niet uit mijn keuken en baksels weg te slaan. Deze gezondere glutenvrije speculaascake is er één om van te dromen! Een smeuïge cake waarin de speculaaskruiden perfect tot hun recht komen. Licht zoet...

Glutenvrije Zebrataart met granola

Glutenvrije Zebrataart met granola

Ondertussen is de Oh My Pie! Zebrataart toch wel mijn signature dish. Ik hou van zebrataarten! Ze maken mij en de mensen om mij heen op één of andere manier altijd vrolijk. Met mijn favoriete granola van OOT maakte ik een smaakvolle bodem gecombineerd met vijgen en...

OH MY PIE! Masterclass 11 januari

OH MY PIE! Masterclass 11 januari

Wauw, dat ging wel heel snel. De tickets voor de eerste en de tweede OH MY PIE! Masterclass waren snel uitverkocht. Om teleurstellingen te voorkomen heb ik een derde Masterclass ingepland namelijk op 11 januari op een unieke locatie, namelijk bij Het Nut in Beesd. Heb...

Glutenvrije ontbijttaart met passievrucht en kokos!

Glutenvrije ontbijttaart met passievrucht en kokos!

Een overheerlijke no-bake ontbijttaart met passievruchten en kokos. De knapperige krokante bodem combineert perfect met de romige kokosvulling én de frisse passievruchtentopping. Met deze parel haal je de zomer weer even in huis! Mirel deelt vandaag het recept met...

Delen: