Contact

Samenwerking op Maat!

Zou je het leuk vinden om samen te werken met ‘Oh My Pie’? Dat kan! Een samenwerking is mogelijk op allerlei manieren. Neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden. Met een creatieve kijk kunnen we kijken naar een samenwerking op maat!

Adverteren
Er zijn meerdere mogelijkheden om te adverteren op Ohmypie.nl. Denk bijvoorbeeld aan een (onafhankelijke) review, advertorial, winactie of bannering. Voor vragen over adverteren kun je contact opnemen per e-mail.

Pers / Producten toesturen
Uiteraard blijf ik graag op de hoogte van de laatste trends, events, ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent alles wat met (glutenvrije) voeding te maken heeft. Uitnodigingen ontvang ik daarom graag per mail. Adresgegevens kun je opvragen per e-mail. Ik vind het ook leuk om producten te ontvangen, het toesturen van producten is altijd vrijblijvend. Mijn reviews zijn altijd eerlijk en persoonlijk en vooraf geef ik geen garanties met betrekking tot plaatsing.

Workshops

Kook- of bakworkshops organiseren, daar draai ik mijn hand niet voor om. Daarnaast zou ik een lezing kunnen geven, afgestemd op de doelgroep.  Met al mijn enthousiasme en ervaring in het onderwijs is dit ook iets waar mijn ogen van gaan stralen en mijn hart van gaat bloeien. In overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Vragen?

Heb je een vraag, opmerking, tip, idee of wil je om een andere redenen in contact met mij komen? Stuur me dan een berichtje via onderstaand contactformulier. Ik hoor graag van je en doe mijn best zo snel mogelijk te antwoorden! Ook kun je me bereiken via Facebook of Instagram.

Delen: