Harmke

Ik ben Harmke Schippers, 27 jaar en ik blog nu zo’n vier jaar op mijn persoonlijke blog missglutenvrij.nl

Ik heb sinds ik één jaar oud ben coeliakie en moet daarom net als Marike glutenvrij eten. Ik heb heel lang geworsteld met het feit dat ik ‘anders’ was, dat er altijd extra rekening met mij moest worden gehouden.baas.

Maar nu heb ik mijn zwakte/ het negatieve in mijn leven weten om te buigen naar iets positiefs. Ik wil anderen inspireren en laten zien dat je met creativiteit en enige aanpassing een heel leuk glutenvrij leven kunt leiden.

Ik heb geleerd hoe mooi koken is en hoe fijn het is met pure ingrediënten te werken

Vaak vallen mensen na de diagnose coeliakie in een gat. Welke kant-en-klare macaroni mix kan ik nu nog eten, wordt mij wel een gevraagd. Maar een pastasaus zonder pakjes en zakjes maak je zo eenvoudig. In mijn huis geen Maggi, Knorr of Honing. Ik heb geleerd eten te maken met écht voedsel en dat wil ik anderen ook leren!

Harmke Schippers

Cheesecake Miss Glutenvrij

Taartentovenaressen delen met liefde de kennis met de mensen om hen heen. Van elkaar leren, fouten durven maken, inspireren, elkaar ondersteunen en samenwerken, dat zijn de toverwoorden waarmee de taartentovenares graag werkt. Hoe mooi is het als je elkaars...

Delen: