Tamara

Op deze page vind je alle blogs van Tamara!

Al zo lang ze herinnerd is in het gezin van Oh My Pie! gastblogger Tamara de keuken altijd de drukste en gezelligste kamer in het huis geweest…. Nu volgt ze als student Food commerce & Technology alle trends op het gebied van haar grote passie: voeding en gezondheid. Alles in haar leven draait om koken, bakken en de Know How achter lekker eten en vitaliteit.

Vroeg in de ochtend vind je Tamara in de sportschool, daarnaast is ze vaak op pad voor een goede bak koffie of cappuccino, altijd zonder suiker!

Als vegetariër eet ze veelal veganistisch. Door haar verslaving aan groente, fruit en pure chocola is dit haar eigenlijk altijd makkelijk afgegaan. Hoe ze haar favoriete lekkernijen verwerkt in haar eigen recepten, lees je hier in haar persoonlijke berichten op OhMyPie.nl!

Herfstige Eikeltjes! Bobons van Pompoen en Chocolade

Pompoen bonbons met een rijke pompoen en specerijenvulling bedankt met krakende chocolade en een knapperige noot. Zien ze er niet fantastisch uit! We noemen ze Herfstige Eikeltjes, want serieus door naar dit pracht plaatje te kijken heb je toch spontaan zin om de...

Glutenvrije Donut Muffins met pure chocolade

Een romige muffin in de vorm van een donut met een glimmend laagje van pure chocolade met een topping naar keuze, ik noem het ook wel de Dutch American Dream! De lieve Tamara toverde dé perfecte combinatie op tafel: Donut Muffins zonder gluten, lactose, plantaardig én...

Koffie & Chocoladepudding zonder lactose

Chocolade, koffie én toetjesliefhebbers opgelet! Wil jij genieten van zo’n paradijselijk chocolade cadeautje zonder gluten, lactose en zonder geraffineerde suikers? Dat kan! Tamara maakte deze kakelverse creatie waar je serieus de vingers bij af zal likken. Dit...

Tarte Tatin met Ananas

Tarte Tatin, ik ben er dol op! Vooral de prachtig gekleurde gekarameliseerde appeltjes die je tevreden aankijken doen al snel een beroep op de smaakpapillen. Jammer dat deze Rakkers gluten-, lactosevrij én vegan niet zo snel te vinden zijn. Dat het toch mogelijk is om...

Glutenvrije Roze Koeken oftewel een Glacé Parade

Smeuïge glutenvrije roze koeken met de herinnering aan vroeger! Roze koeken, wie kent ze niet? Jeugdsentiment! Deze Roze Rakkers waren voor mij toch écht een traktatie voordat de glutenmonsters roet in het eten gooiden. Mierzoet door de felroze glazuurlaag en een...

Zomerse Zoetheid: Kersen Cheesecake

Nu het kersenseizoen op volle toeren draait is er niets leukers dan met een papieren zak met stralende kersen juweeltjes de keuken in te duiken voor een bakavontuurtje. Tamara ontdekte een bijzondere Smaak Sensatie waar je u tegen zegt! Met de zomervakantie in het...

Crè­me Brûlée Appeltjes

Crè­me brûlée is nog altijd een hip dessert waar ik toch wel dol op ben! Alleen de gluten- en lactosevrije versie is in restaurants toch maar lastig te krijgen. Altijd als ik deze Held wil bestellen komt de ober terug met de mededeling dat mijn favoriete...

Tamara’s Tovertaart

Waar Asterix en Obelix vroeger het straatbeeld sierden met hun geheime toverdrank, hebben wij de toverspreuk van een bijzondere taart bruisend van oerkrachten en energie. De ontbijttrend van 2017! Met twee sprankelende ogen en een sprongetje van geluk presenteert...

Toffeelicious!

Waar op dit moment de Poké Bowls het straatbeeld sieren, krijgt Tamara het voor elkaar om iedere keer weer toffe cups in elkaar te zetten waardoor een grandioze smaakbeleving gegarandeerd is! Geen combinatie is haar te gek! Weet je nog DEZE uitdagende creatie? Man o...

Delen: