Op deze page vind je alle berichten van Twins Kitchen!

Yara en Terry, twee vrolijke dames met een grote passie voor het bakken van gezonde taartjes en lekkernijen. Zij delen hun creaties op Instagram én om de week zal er een gastblog van de Twins Kitchen op Oh My Pie! verschijnen!

Hoe het allemaal begon

Toen we nog twee kleine meisjes waren, vonden we het altijd erg leuk om thuis mee te helpen in de keuken: pannenkoeken bakken, koekjes bakken, slagroom opkloppen en meehelpen met het rollen van het appeltaartdeeg. We hadden daar plezier in en nog steeds vinden we het heerlijk om uren in de keuken te staan om de lekkerste creaties te maken.

Maar als mensen aan ons vragen wie we zijn, hebben we het over ons werk, over het feit dat we tweeling zijn, de plek waar we wonen of de sport die we uitoefenen. Terry werkt als Marketeer bij de Lidl in Huizen, en Yara werkt als Projectmanager bij een reclamebureau in hartje Amsterdam. Allebei hebben we een leuke, dynamische en uitdagende baan en zijn we regelmatig te vinden in de sportschool. Maar toch ontbrak er iets.. Is dit dan hetgeen wat ons volledig omschrijft? Hebben we geen hobby of passie die beter omschrijft wie we zijn?

Een gezonde lifestyle

In 2015 zijn we begonnen met Personal Body Plan. Dit is een halfjaarlijks plan waarin een online lifestyle coach, een voedingsdeskundige en persoonlijke trainingsschema’s ervoor zorgen dat je de beste versi

 

Twins Kitchen
Oh My Pie! genomineerd voor de Foodblog Awards 2018

Oh My Pie! genomineerd voor de Foodblog Awards 2018

Ongelofelijk, het lijkt wel een droom! Staat er ineens op papier beschreven dat Oh My Pie! is genomineerd voor de Food Blog Awards van 2018! Niet voor één maar liefst zes categorieën. Vorig jaar won ik de Foodblog Award met de categorie Beste Gerecht. Ik vond dit toen...

Gezondere glutenvrije appeltaart

Gezondere glutenvrije appeltaart

Oh My Apple Pie! Deze torenhoren gezondere glutenvrije appeltaart is één van de juweeltjes uit mijn eerste boek. Je maakt de glutenvrije appeltaart in een handomdraai. Wist je trouwens dat deze appeltaart ook nog eens vegan is én gemaakt is zonder geraffineerde suikers? Jeugdsentiment maar dan met een eigentijdse twist!

Hoe schrijf je een bakboek? (deel 2)

Hoe schrijf je een bakboek? (deel 2)

Exclusief kijkje achter de schermen! In de eerste blog over 'Hoe schrijf je een bakboek? (deel 1)' liet ik zien hoe het idee voor mijn tweede bakboek is ontstaan. Gaf ik jou een kijkje achter de schermen en deelde ik mijn bakexperimenten. Vandaag is het tijd voor deel...

Glutenvrije chocolade cake met cheesecake swirl

Glutenvrije chocolade cake met cheesecake swirl

Sticky, smaakvol en een droom voor iedere chocolade liefhebber. Deze waanzinnige glutenvrije chocolade cake laat menig hart harder kloppen! Het plan was om een overheerlijke glutenvrije chocolade cake met frambozen maar uiteindelijk kon ik het niet laten om de cake te...

Hoe schrijf je een bakboek? (deel 1)

Hoe schrijf je een bakboek? (deel 1)

Het is alweer even geleden dat ik jullie vertelde over mijn nieuwe bakboek 'Bakken Zonder Tarwe, op ontdekkingsreis met bijzondere meelsoorten'. Nog een maand en dan komen de boeken van de drukker en kun jij met een glimlach het boek bekijken én dan kun je ein-de-lijk...

Glutenvrije clafoutis met perzik en citroen

Glutenvrije clafoutis met perzik en citroen

Deze glutenvrije clafoutis met perzik en citroen is niet alleen leuk om naar te kijken maar ook een smaaksensatie eerste klas! Een luchtige cake met een smeuïge bite waarin de perzik fantastisch combineert met het accent van citroen en vanille. Geheel glutenvrij,...

Gezonde aardbeien kwarktaart zonder lactose maak je zo!

Gezonde aardbeien kwarktaart zonder lactose maak je zo!

Deze gezonde aardbeien kwarktaart is eenvoudig om te maken en geliefd bij iedereen, zelfs de kids zullen mee genieten! Een gezonde aardbeien kwarktaart zonder pakjes en zakjes is eigenlijk nog wel lekkerder dan z'n ongezondere broer met een Bastogne koekbodem. Deze...

Eenvoudig glutenvrij brood zonder gist

Eenvoudig glutenvrij brood zonder gist

Een eenvoudig glutenvrij brood zonder gist gemaakt van haver- en kastanjemeel, ik kan alvast vertellen, er ging een wereld voor mij open! Dit lekkere brood is licht verteerbaar en snel klaar. Ideaal om te maken in het weekend zodat je kunt genieten van een heerlijke...

Gepofte quinoa repen met roze Ruby chocolade

Gepofte quinoa repen met roze Ruby chocolade

Gepofte quinoa repen met roze Ruby chocolade? Yes, please! Deze rakkers zijn zo ongelofelijk lekker, dit wil je proeven! Met een luchtige maar crunchy basis van gepofte quinoa afgedekt met een toplaag van roze chocolade. Je hebt niet eens een oven nodig, want deze...