Gastblogster Yara

Op deze page vind je alle berichten van Yara! Hoe het allemaal begon;

Toen ik nog een klein meisje was, vond ik het altijd al leuk om thuis mee te helpen in de keuken: pannenkoeken bakken, koekjes bakken, slagroom opkloppen en meehelpen met het rollen van het appeltaartdeeg. Ik had daar plezier in en nog steeds vind ik het heerlijk om uren in de keuken te staan om de lekkerste creaties te maken.

Een gezonde lifestyle

In 2015 ben ik begonnen met Personal Body Plan. Dit is een plan waarin een online lifestyle coach, een voedingsdeskundige en persoonlijke trainingsschema’s ervoor zorgen dat je de beste versie van jezelf wordt.

Dankzij Personal Body plan heb ik de passie van vroeger weer herontdekt en breng ik weer veel tijd door in de keuken. De taarten met suiker, volle room en boter ruilde ik in voor gezondere varianten. Ik werd steeds creatiever en bakte elk weekend 2 à 3 gezonde taarten en cakes, om mee te kunnen ontbijten of als verantwoorde snack. Bakken bleek dus nog steeds mijn passie te zijn en ik kreeg het enthousiasme weer terug wat ik ook had toen ik nog een klein meisje was!

Met Home of a Foodie hoop ik mijn volgers te inspireren en kennis laten maken met het verantwoord bakken van taarten, cakes, snacks en meer. Ga jij met mijn recepten aan de slag? Ik vind het heel leuk om te horen hoe je ze vindt!

Heel veel bakplezier.

Liefs, Yara

Mirel @Instagram