Oh My Pie! in de media

Altijd leuk als er iets leuks wordt geschreven of gepubliceerd over Oh My Pie!

Ondertussen zijn er al heel wat reviews verschenen over mijn glutenvrije kookboek. Bruisend van originele recepten enkel gemaakt van pure ingrediënten met een creatieve twist.

Naast het ontwikkelen van gluten-, lactosevrij én plantaardige recepten geef ik regelmatig workshops aan huis zodat ik mensen in hun eigen keuken kan inspireren.

Ben je benieuwd naar de reviews en ervaringen? Lees en kijk dan snel mee!

Beaufood

Bo schreef een prachtige blog over mijn boek. Zij testte het recept van het mango en citroen taartje. Is het geen plaatje?

Miss Glutenvrij

Harmke van Miss Glutenvrij vroeg mij ooit te bloggen voor haar mooie site. Zo ontstond Friday Pieday. Nog altijd ben ik blij dat ik deze mogelijkheid kreeg waardoor ik het bloggen ontdekte! Harmke schreef een tof artikel over mijn boek. Ben je benieuwd naar haar mening? Lees dan snel even mee!

LEVEN! Magazine

Yes! Daar sta ik dan. Trots pronkt mijn boek in het tijdschrift LEVEN!. Mijn boek wordt ook nog eens getipt als aanrader!

The Green Happiness

De dames van The Green Happiness inspireren dagelijks heel veel mensen. Tessa was aanwezig bij de boeklancering van mijn boek en dook vervolgens de keuken in om wat lekkers uit het boek te maken. Ben je benieuwd naar haar mening en ben je benieuwd naar haar creatie uit mijn boek? Lees en kijk dan snel mee!

Lisa Goes Vegan

Lisa deelt een heerlijk Oh My Pie! recept en schreef een leuk stukje over mijn boek. Deze Vegan Liefdes Koekjes vind je terug in het E-book!

Allergie Platform

Gluten-, lactose- en eivrij! Alle icoontjes zijn van de partij! Niet alleen de Glutenvrije Kanjers kunnen aan de slag met het boek maar ook de mensen die andere allergieën of intoleranties hebben halen hun hart op bij het lezen van het boek. Vegan? No issue! Er staan eivervangers genoemd en beschreven zodat jij van elk recept een Vegan recept kunt maken!

Carola Bakt Zoethoudertjes

Heel toevallig ontmoette ik Carola op een leuke bakbeurs. We raakten aan de praat over allerlei bakpraatjes en natuurlijk was ik benieuwd wat zij van het boek zou vinden. Met een groot bakkershart en een gezonde kritische blik nam zij het boek onder de loep en schreef zij er een blog over!

Zoetrecepten

Mariette, de enige echte Crazy Pie Lady, schreef een review over mijn boek. Wat een eer! Deze dame maakte een heerlijk recept uit mijn boek en schreef een uitgebreide recensie.

Healthy Life Lab

Vanaf het eerste moment is Lotta van Healthy Life Lab betrokken bij Oh My Pie! Van klein onzeker muurbloempje ontpopte Oh My Pie! uiteindelijk tot een stralende bloem. Lotta heeft de hele ontwikkeling vanaf de zijlijn meegekregen. Des te mooier dat ik haar persoonlijk een boek kon overhandigen. Ben je benieuwd wat zij ervan vond? Lees dan snel mee!

Charlie’s Kitchen

Gezond bakken met het lekkerste boek ooit: Oh my pie!, kopte Charlie enthousiast op haar website. Op een enthousiaste manier vertelt Kim, de dame achter de boekrecensies, over de inhoud van het boek. Zij maakte meerdere recepten en genoot met de mensen om haar heen van al het lekkers.

Ben jij benieuwd wat zij ervan vond? Lees dan snel even verder!

De Hippe Vegetariër

Ook de dames van de Hippe Vegetariër doken met hun neus in het Oh My Pie! bakboek. Wat een geweldige recensie verscheen er online op de website! Zo bijzonder!

HealthyFoodLove

Anne van Healthy Food Love was bij de boekpresentatie aanwezig en schreef er een blogje over.

Puntgaaf Drukwerk

Het bedrijf achter de vormgeving en de eerste druk van het boek schreef over het proces van idee tot boek. Een geweldig bedrijf bruisend van creativiteit. Puntgaaf Drukwerk wist mijn ideeën om te toveren tot een prachtig boek boordevol unieke details.

YAM Glutenvrij

Wie bedenkt er dan ook een Oh My Pie! maand? Yes, het was Yam Glutenvrij die Oh My Pie! een maand lang in het zonnetje zette. Lees en kijk snel mee!

Ik ontwikkelde recepten voor Swedish Glace

Heb je de ijscreaties van Swedish Glace al gezien? De idee recepten heb ik gemaakt!

Ga jij voor de Cookie Dough, Sweet Summer tartelette  of de Mangolicious?

 

 

 

Delen: