OH MY PIE! Masterclass 17 oktober in Friesland – UITVERKOCHT –

 150.00

Eindelijk is het zover, een OH MY PIE! Masterclass in Friesland! De glutenvrije OH MY PIE! Masterclass gaat van start op een unieke locatie, namelijk op de prachtige locatie t’Schippershuis in Friesland. Heb je geen idee hoe jij jouw favoriete baksels glutenvrij maakt? Sta je regelmatig twijfelend voor de voorraadkast omdat je geen idee hebt welke glutenvrije meelsoorten je het beste kan combineren? Kwam jouw glutenvrije taartje als een blok beton uit de oven of had je te maken met een grandioos misbaksel en zakt de moed jou in de schoenen? Zie je regelmatig de OH MY PIE! taartjes voorbij komen en vraag jij je elke keer watertandend af: “Hoe doet zij dat?” Dan zit jij gebakken!

In het kort:

 • Datum: zaterdag 17 oktober 2020
 • Thema: Ontbijttaartjes en tussendoortjes
 • Locatie: Hotel ’t Schippershuis
 • Tijd: 12:00- 16:30 uur
 • Inclusief: Glutenvrije proeverij, drankjes en puntjes OH MY PIE!, goed gevulde goodiebag én een Oh My Pie! Handboek
 • Prijs: € 150,-
 • Bijzonderheden: Gluten- en lactosevrij zonder gebruik van geraffineerde suikers
 • Tip!: Heb je een allergie of een vraag? Stuur even een mailtje naar info@ohmypie.nl en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij erbij zijn? Boek dan snel de workshop want VOL=VOL

 

 

Uitverkocht

Beschrijving

Eindelijk is het zover, een OH MY PIE! Masterclass in Friesland! De glutenvrije OH MY PIE! Masterclass gaat van start op een unieke locatie, namelijk op de prachtige locatie t’Schippershuis in Friesland. Heb je geen idee hoe jij jouw favoriete baksels glutenvrij maakt? Sta je regelmatig twijfelend voor de voorraadkast omdat je geen idee hebt welke glutenvrije meelsoorten je het beste kan combineren? Kwam jouw glutenvrije taartje als een blok beton uit de oven of had je te maken met een grandioos misbaksel en zakt de moed jou in de schoenen? Zie je regelmatig de OH MY PIE! taartjes voorbij komen en vraag jij je elke keer watertandend af: “Hoe doet zij dat?” Dan zit jij gebakken!

Een spontaan idee werd een échte Masterclass

Het is alweer even geleden dat ik via Instagram een berichtje kreeg van Greet. Zij vroeg zich af wanneer ik een keer in Friesland een Masterclass zou geven. Hartstikke leuk alleen vaak ontbreekt een goede locatie waar het mogelijk is om te bakken én om een bakdemo te geven. Totdat Greet een hele toffe oplossing had, we mochten gebruik maken van een mega mooie locatie ’t Schippershuis in Friesland voor de Masterclass. Vanwege Corona en mijn zwangerschapsverlof heeft het even geduurd, maar nu is het zover! De Masterclass staat gepland! Mede mogelijk gemaakt door Greet en Suzanne die de handen ineen sloegen om een prachtige locatie te regelen.

Glutenvrije Masterclass Ontbijttaartjes en Tussendoortjes

Ik leer jou welke meelsoorten je goed met elkaar kan combineren, zodat jij na deze Masterclass als een echte pro thuis de keuken in kan gaan. Aan de hand van een kleine keukensafari laat ik jou zien welke producten je standaard in huis moet hebben om er een glutenvrij feest van te maken! We gaan met elkaar aan de slag om een glutenvrije creatie te maken, waarbij ik jou kan voorzien van alle tips en tricks én er ruimte is voor het stellen van vragen. Aan het einde van de dag huppel je de keuken uit met een succeservaring én een uniek recept dat je zelf hebt gecreëerd  aan de hand van de glutenvrije handvatten én jouw persoonlijke smaak.

Uiteraard ga je niet naar huis zonder een gevulde tas en Oh My Pie! Handboek zodat jij alle opgedane kennis thuis in praktijk kan brengen.

Het wordt een unieke beleving met een klein gezelschap. Een dag met OH MY PIE! in de keuken, dat wordt een feest!

Recensie:

“De Oh My Pie masterclass is een waar feest! Marike weet haar kennis omtrent de glutenvrije producten en recepten heel duidelijk en vol enthousiasme over te brengen. Ik heb veel geleerd over alle mogelijkheden en de tips. Daarnaast mochten we veel proeven van de creaties en verschillende meelsoorten. Heb jij zin in een leuke dag uit waarbij je zelf ook aan de slag mag, dan is dit DE dag!”

Lees en bekijk HIER het hele verslag van de eerste OH MY PIE! Masterclass!

Over de locatie

Een inspirerende locatie voor zo’n bijzondere Masterclass heb je niet zomaar gevonden. Uiteindelijk kwam ik terecht bij ’t Schippershuis kan je zeggen, dit is dé locatie voor de OH MY PIE! Masterclass. Het ligt in het idyllische dorpje Terherne. Alles inclusief trouwen, tuinreceptie, varen, dineren aan de steiger, overdekt diner terras of serre en een lounge- of spetterfeest, met overnachtingen en honeymoon suite, in het hotel ’t Schippershuis: “het gehele dorp is uw trouwlocatie!” Luxe en eigentijds met een persoonlijke touch. We gaan met een klein gezelschap aan de slag op deze prachtige locatie. Terwijl je nog nageniet van jouw puntje OH MY PIE!, gaan we aan de slag met een bakdemo, genieten we van een overheerlijke proeverij in de gezellige en sfeervolle ruimte van het pand en gaan we vervolgens met elkaar aan de slag in de keuken. Het wordt een onvergetelijke dag!

Proef de Kunst

Leuk om te weten is dat het weekend van de Masterclass ook het weekend is van Proef de Kunst, een evenement dat proeven en kunst combineert. Proeven doe je bij de Terhernster horeca. Die heeft speciaal voor dit weekend een culinaire verrassing voor je klaargemaakt. Proef de Kunst vindt op 17 en 18 oktober 2020 voor de achtste keer plaats in het sfeervolle dorp Terherne dat voor één weekend verandert van watersportdorp in een kleurrijk kunstdorp. Op vele ongebruikelijke locaties zoals een oude scheepswerf, een pastorietuin of zelfs aan boord van een schip kun je genieten van exposities en kun je kennismaken met de kunstenaars.

Adres

Buorren 69
8493 LD Terherne

In het kort:

 • Datum: zaterdag 17 oktober 2020
 • Thema: Ontbijttaartjes en tussendoortjes
 • Locatie: Tsjerke, Hotel ’t Schippershuis
 • Tijd: 12:00- 16:30 uur
 • Inclusief: Glutenvrije proeverij, drankjes en puntjes OH MY PIE!, goed gevulde goodiebag én een Oh My Pie! Handboek
 • Prijs: € 150,-
 • Bijzonderheden: Gluten- en lactosevrij zonder gebruik van geraffineerde suikers
 • Tip!: Heb je een allergie of een vraag? Stuur even een mailtje naar info@ohmypie.nl en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij erbij zijn? Boek dan snel de workshop want VOL=VOL

Corona update

Mocht de Masterclass niet door kunnen gaan vanwege het Coronabeleid dat is aangepast dan wordt de Masterclass verplaatst. Mocht je hierbij niet aanwezig kunnen zijn dan ontvang je een tegoedbon. Deze kun je inzetten bij iedere Masterclass naar eigen keuze!