OH MY PIE! Masterclass 28 november

 190.00

Deze glutenvrije OH MY PIE! Masterclass wil je niet missen! Een unieke mogelijkheid om samen met Marike van Oh My Pie! een dag in de keuken te staan, in de watten gelegd te worden en uiteraard de deur uit te wandelen met heel veel nieuwe informatie over hoe jij eenvoudig maar smaakvol glutenvrij kan bakken in jouw eigen keuken. We gaan aan de slag in de keuken van Het Nut in Beesd, kijk eens naar de foto’s om de waanzinnige sfeer nu al te proeven!

In het kort:

 • Datum: 28 november 2020
 • Locatie: Het Nut in Beesd, Gratis parkeren
 • Tijd: 12:00- 16:30 uur
 • Inclusief: Glutenvrije lunch, drankjes en puntje OH MY PIE!
 • Prijs: € 190-
 • Bijzonderheden: Gluten- en lactosevrij zonder gebruik van geraffineerde suikers
 • Tip!: Heb je een allergie of een vraag? Stuur even een mailtje naar info@ohmypie.nl en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij erbij zijn? Boek dan snel de workshop want VOL=VOL

 

 

Uitverkocht

Beschrijving

Eindelijk het is het zover, er staat weer een nieuwe OH MY PIE! Masterclass online! De glutenvrije OH MY PIE! Masterclass gaat van start op een unieke locatie, namelijk bij Het Nut in Beesd. Heb je geen idee hoe jij jouw favoriete baksels glutenvrij maakt? Sta je regelmatig twijfelend voor de voorraadkast omdat je geen idee hebt welke glutenvrije meelsoorten je het beste kan combineren? Kwam jouw glutenvrije taartje als een blok beton uit de oven of had je te maken met een grandioos misbaksel en zakt de moed jou in de schoenen? Zie je regelmatig de OH MY PIE! taartjes voorbij komen en vraag jij je elke keer watertandend af: “Hoe doet zij dat?” Dan zit jij gebakken!

Ik leer jou welke meelsoorten je goed met elkaar kan combineren, zodat jij na deze Masterclass als een echte pro thuis de keuken in kan gaan. Aan de hand van een kleine keukensafari laat ik jou zien welke producten je standaard in huis moet hebben om er een glutenvrij feest van te maken! We gaan met elkaar aan de slag om een glutenvrije creatie te maken, waarbij ik jou kan voorzien van alle tips en tricks én er ruimte is voor het stellen van vragen. Aan het einde van de dag huppel je de keuken uit met een succeservaring én een uniek recept dat je zelf hebt gecreëerd  aan de hand van de glutenvrije handvatten én jouw persoonlijke smaak.

Uiteraard ga je niet naar huis zonder een gevulde tas zodat jij alle opgedane kennis thuis in praktijk kan brengen.

Het wordt een unieke beleving met een klein gezelschap. Een dag met OH MY PIE! in de keuken, dat wordt een feest!

Recensie:

“De Oh My Pie masterclass is een waar feest! Marike weet haar kennis omtrent de glutenvrije producten en recepten heel duidelijk en vol enthousiasme over te brengen. Ik heb veel geleerd over alle mogelijkheden en de tips. Daarnaast mochten we veel proeven van de creaties en verschillende meelsoorten. Heb jij zin in een leuke dag uit waarbij je zelf ook aan de slag mag, dan is dit DE dag!”

Lees en bekijk HIER het hele verslag van de eerste OH MY PIE! Masterclass!

Over de locatie Het Nut

Een inspirerende locatie voor zo’n bijzondere Masterclass heb je niet zomaar gevonden. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Het Nut. Ik kan je zeggen, dit is dé locatie voor de OH MY PIE! Masterclass. Het Nut biedt dé locatie voor iedereen die  inspiratie en focus zoekt. Voor wie een bijeenkomst, vergadering of event wil organiseren die net even anders is. De historische panden van Het Nut ademen ieder een eigen sfeer. Luxe en eigentijds met een persoonlijke touch. We gaan met een klein gezelschap aan de slag op deze prachtige locatie. Terwijl je nog nageniet van jouw puntje OH MY PIE!, gaan we aan de slag met een bakdemo, genieten we van een overheerlijke proeverij en gaan we vervolgens met elkaar aan de slag in de prachtige keuken van het pand. Het wordt een onvergetelijke dag!

In het kort:

 • Datum: zaterdag 28 november
 • Locatie: Het Nut in Beesd, Gratis parkeren
 • Tijd: 12:00- 16:30 uur
 • Inclusief: Glutenvrije proeverij, drankjes en puntjes OH MY PIE!, goed gevulde goodiebag én een Oh My Pie! Handboek
 • Prijs: € 190,-
 • Bijzonderheden: Gluten- en lactosevrij zonder gebruik van geraffineerde suikers
 • Tip!: Heb je een allergie of een vraag? Stuur even een mailtje naar info@ohmypie.nl en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. Wil jij erbij zijn? Boek dan snel de workshop want VOL=VOL

Corona update

Mocht de Masterclass niet door kunnen gaan vanwege het Coronabeleid dat is aangepast dan wordt de Masterclass verplaatst. Mocht je hierbij niet aanwezig kunnen zijn dan ontvang je een tegoedbon. Deze kun je inzetten bij iedere Masterclass naar eigen keuze!